Xavier Ferràs

Degà de la Facutat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic

Xavier Ferràs és degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic. Fins al 2012, va ser director del Centre d’Innovació Empresarial d’ACC1O (Agència Catalana de Competitivitat), amb responsabilitats sobre les polítiques de transferència tecnològica i innovació empresarial de la Generalitat de Catalunya. Anteriorment, va ser director, entre el 2005 i el 2008, de Desenvolupament Empresarial del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM), cap d’Innovació del CIDEM (2001-2005), i coordinador del primer Pla Estratègic d’Innovació de la Generalitat de Catalunya (2001-2004).

Una altra de les seves vocacions és la docència i el món universitari. És professor part-time de Direcció d’Operacions, Innovació i Data Sciences de l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) des del 2002. Ha col·laborat també amb Deusto, l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA), l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Institut Químic de Sarrià (IQS) en el disseny i docència de cursos d’innovació, estratègia i gestió de la tecnologia.

És autor o coautor de diferents articles i publicacions sobre innovació i tecnologia, entre els quals els llibres “Innovació 6.0: La fi de l’estratègia” o “Passió per Innovar”.

#FENTLINDI